Merel Driessen
Merel Driessen Entertainment 9 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Little Big Stars: ‘Kinderprogramma op vrijdagavond’

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model bleek al dat wij Nederlanders wel wat kunnen verbeteren aan ons Engels. Ook Najib Amhali kan wel een extra lesje Engels gebruiken. De presentator maakte in de eerste aflevering van zijn nieuwe programma ‘Little Big Stars’ een nogal ongemakkelijke verspreking.

‘Ik dacht dat je ‘sucker’ zei

Najib vraagt aan de Amerikaanse Titus of hij Nederland eigenlijk wel kent. De 6-jarige jongen geeft toe dat hij nog nooit van ons kikkerlandje heeft gehoord. En dus begint Najib dan maar over iets anders: voetbal. Hij vraagt aan Titus of hij van ‘soccer’ houdt. Maar Titus vindt dat Najib wel iets aan zijn Engelse uitspraak kan doen: „Ik dacht dat je ‘sucker’ zei en geen ‘soccer’.” Oeps…

Het is de eerste aflevering van het programma ‘Little Big Stars’. Het programma is gebaseerd op het Amerikaanse tv-succes ‘Little Big Shots’. Kinderen van drie tot twaalf jaar stelen de show met een bijzonder talent of uitgesproken passie. ‘Little Big Stars’ is geen talentenshow of wedstrijd. Volgens RTL is ieder kind hier een winnaar.

Kinderen uit binnen- en buitenland

Kinderen uit zowel binnen- als buitenland laten hun kunsten zien. De 10-jarige Ida geeft een weergaloze vertolking van een nummer uit de musical ‘Annie’ en een 6-jarige basketbalfenomeen uit Amerika vertoont zijn skills.

Op Twitter wordt er, op enkele positieve reacties na, vooral negatief gereageerd op de eerste aflevering. Twitteraars vinden het vooral een kinderprogramma, wat niet zo laat op vrijdagavond uitgezonden zou moeten worden.

https://twitter.com/BrtVdw/status/906227597520117760

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.