Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 8 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Johnny de Mol en Anouk van Schie gaan trouwen

Hoera: Johnny de Mol gaat binnenkort trouwen. De presentator heeft zijn vriendin Anouk van Schie ten huwelijk gevraagd en die heeft volmondig ‘ja’ gezegd. De Mol deed het aanzoek donderdagavond en maakte het nieuws vrijdag wereldkundig. Op de dag van de scheiding, dat dan weer wel.

Gelukkigste man op aarde

Via Instagram maakte de presentator duidelijk dat hij voor zijn Anouk op de knieën is gegaan. „About last night..!!”, schreef Johnny bij de veelzeggende tekst ‘She said yes!’. De presentator noemt zichzelf ‘de gelukkigste man op aarde’.

Pikant detail is dat De Mol zijn aanstaande huwelijk bekend maakt op ‘de dag van de scheiding’. Johnny had in zijn leven meerdere relaties, zo was hij onder meer samen met Chantal Janzen, Josje Huisman en Bridget Maasland.

Johnny de Mol had in het verleden onder meer een relatie met Chantal Janzen. Foto: ANP.

„Als je nu trouwt, is de kans dat je huwelijk niet slaagt bijna 40 procent”, zo stelde onderzoeker Dick ter Steege van het CBS. Johnny moet er eerst even voor zorgen dat het überhaupt zover komt. Hij vroeg zijn ex Shima Kaes al eens ten huwelijk, maar de verloofden gingen in 2015 uit elkaar, omdat ze verschillend bleken te denken over de toekomst.

Samenwonen in het Gooi

Johnny en Anouk zijn sinds de zomer van vorig jaar bij elkaar. Deze zomer kwam de KUS-zangeres bij Johnny in het Gooi wonen. Anouk heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie.

Wanneer het huwelijk zal worden voltrokken, is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.