Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 28 sep 2017 / 11:59 uur

Dreigende woorden van Soundos in Expeditie Robinson

Of er nog iets op tv is deze donderdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of mooiste programma’s van de avond om lekker voor op de bank te ploffen. Of om later terug te kijken natuurlijk.

Onmenselijke toestanden

De spanning op kamp Zuid is na de bizarre ontknoping van vorige week om te snijden. De sfeer is ongetwijfeld een stuk minder nu het Soundos duidelijk is geworden Shelly en Marieke niet voor, maar tegen haar zijn. Kaj en René Froger junior, eh Danny, gaan in de aflevering van vanavond dus maar het eiland op om eten te zoeken. Niks aan de hand zou je zeggen, maar dan komt Soundos met dreigende woorden…

Waar en wanneer: 20.30 uur op RTL 5

Lachen om/met vrouwen

Vrouwen hebben ook humor, zei Theo Maassen in zijn show VANKWAADTOTERGER. Maar niet zonder daar de legendarische woorden ‘een beetje zoals mannen ook tepels hebben’ aan toe te voegen. Juist ja. Dat de beste man het niet helemaal bij het juiste eind heeft, bewijst Bridesmaids. In de film uit 2011 laten onder meer Kristen Wigg en Melissa McCarthy zien dat ook dames zich in Hangover-achtige toestanden prima staande kunnen houden.

Waar en wanneer: 20.30 uur op Net5

https://www.youtube.com/watch?v=1UW9Zks5L2A

Genomineerde in actie

Misschien heb je er iets van meegekregen, maar Erik de Vogel is voor zijn vertolking van Ludo Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden genomineerd voor een Zilveren Televizierster voor beste tv-acteur. Is het niet enig? Dit alles natuurlijk met dank aan de campagne die Arjen Lubach voor hem voerde de afgelopen tijd. Mocht Erik daadwerkelijk winnen, dan zou het het zijn eerste prijs zijn. Kijk hieronder naar de hoogtepunten van 20 jaar Ludo.

Waar en wanneer: GTST, 20.00 uur op RTL 4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dreigende woorden van Soundos in Expeditie Robinson
Sluiten