Merel Driessen
Merel Driessen Entertainment 4 sep 2017 / 19:01 uur

Inbreker laat 20.000 euro van Lil’ Kleine liggen

„…Maar ik vind het toch dom dat je 20.000 euro cash laat liggen”, aldus Lil’ Kleine. Vannacht is de ruit van zijn witte Range Rover ingetikt. En volgens de rapper hebben de dieven een hoop waardevolle spullen laten liggen.

Instagram story

Zoals in zijn Instagram story te zien was, ging Lil’ Kleine vannacht uit zijn dak op het Terrassen Festival. Vervolgens trof hij zijn auto aan, waarvan de achteruit was ingetikt. „We gaan even naar Amsterdam Oost, voor één nachtje. Maar ik vind het toch dom dat je 20.000 euro cash laat liggen”, zegt hij in zijn Instagram story.

De daders lieten niet alleen een hoop geld liggen, maar ook een hoop waardevolle spullen. Volgens de rapper lagen al zijn Louis Vuitton tassen, zijn laptop en zijn broek van het merk Dior nog in zijn auto. Uit zijn Instagram story blijkt dat de rapper vervolgens gewoon weer lekker verder gaat feesten en de volgende ochtend pas thuiskomt.

Expeditie Robinson

Er verscheen vandaag nog meer nieuws over Lil’ Kleine. Aanstaande donderdag is hij namelijk te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Hij was vandaag tijdens de cast-presentatie afwezig, volgens zijn manager zou hij het zondag iets te bont hebben gemaakt. Was dat dan dat feestje van gisteren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inbreker laat 20.000 euro van Lil’ Kleine liggen
Sluiten