Jasper Kars
Jasper Kars Entertainment 2 sep 2017 / 13:27 uur

Angela de Jong verovert titel Slimste mens

Angela de Jong heeft vrijdagavond de seizoensfinale gewonnen van de bekende TV quiz De slimste mens. De columnist van het AD troefde radiopresentatrice Mischa Blok en schrijver Thomas Olde Heuvelt af.

De Jong versloeg Blok in een rechtstreeks duel. Olde Heuvelt viel eerder in de aflevering al af.

Met de winst heeft Angela een primeur te pakken. Zij is de eerste vrouwelijke winnaar van de kennisquiz sinds De slimste mens bij de KRO-NCRV te zien is. De Jong neemt de titel over van VVD-staatssecretaris Klaas Dijkhoff, die vorig jaar met de eervolle titel naar huis ging.

Geliefd was de fanatieke AD-columinste bij veel De Slimste-kijkers alleen niet altijd, ze zal dus waarschijnlijk niet de boeken ingaan als de meest favoriete kandidaat:

https://twitter.com/cococat2001/status/903695624373194752

Zelf de slimste

Altijd al het gevoel gehad dat jij slimmer bent dan de meeste kandidaten? Wacht dan niet langer. Ter ere van de viering van het tiende seizoen is er een speciale wintereditie van de quiz waarbij gewone mensen mee kunnen doen. De slimste mens: de slimsten vs de rest begint 11 december. Ook via de immens populaire app spelen vele De slimste fans dagelijks tegen elkaar.

Reageer op artikel:
Angela de Jong verovert titel Slimste mens
Sluiten