Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Entertainment 26 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Ali en Mona terug in spin-off Pretty Little Liars

Ben jij nog steeds naarstig op zoek naar een vervanger van dramaserie Pretty Little Liars? Dan hebben we goed nieuws: dat hoeft helemaal niet! Er is een spin-off van de populaire serie in de maak.

Pretty Little Liars: The Perfectionists is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Shepard, die ook verantwoordelijk is voor de rest van de Pretty Little Liars-reeks. Hoewel de cast nog niet bekend is, kunnen we wel al melden dat Sasha Pieterse (Ali) en Janel Parrish (Mona) hun originele rollen zullen oppakken in de pilot van de nieuwe serie.

Moord, leugens en geheimen

Televisienetwerk Freeform, dat ook de originele serie heeft uitgezonden, licht alvast een tipje van de sluier op over het plot: „In de stad Beacon Heights lijkt alles perfect, van de topuniversiteit tot de overijverige bewoners. Maar niets lijkt wat het te zijn. De stress om altijd perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist ligt een geheim, een leugen en een benodigde alibi."

In de boekenserie volgen we vijf perfectionisten genaamd Ava, Caitlin, Julie, Mackenzie en Parker. Deze meiden hebben één ding gemeen: ze hebben een hekel aan dezelfde jongen, genaamd Nolan Hotchkiss. Wanneer ze erachter komen dat hij elk van hen heeft gekwetst komen ze met een plan om wraak te nemen.

Het is nog even wachten op een premièredatum, maar wij kijken er alvast naar uit! Ben jij ook van plan om de spin-off van Pretty Little Liars te kijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.