Johan van Boven
Johan van Boven Entertainment 18 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Actrice scheldend in beeld na mislopen Emmy

Lief lachen en beleefd applaudisseren. Met deze ongeschreven regel in het achterhoofd worden acteurs sinds jaar en dag in beeld gebracht tijdens uitreikingen van belangrijke prijzen zoals Gouden Palmen, Oscars en Emmy’s. Met al die miljoenen kijkers weten ze maar al te goed dat ze zich moeten gedragen. Jackie Hoffman had daar afgelopen weekend maling aan.

Damn it!

De 56-jarige actrice ging volledig uit haar dak toen ze voor haar rol in ‘Feud’ geen Emmy kreeg en ze de prijs naar Laura Dern (Big Little Lies) zag gaan. Terwijl alle genomineerden nog in beeld waren, was overduidelijk te zien dat Hoffman herhaaldelijk ‘damn it!’ schreeuwde.

https://www.youtube.com/watch?v=ng6eh96xXOc

En daar liet Hoffman het niet bij. Ze greep zo snel mogelijk naar haar telefoon om haar ongenoegen via Twitter de wereld in te slingeren. „Ik heb gehoord dat Laura Dern een kinderpornonetwerk runt”, schreef ze over de winnares. En: „Laura Dern is een kind van beroemde ouders, sorry dat ik van normale mensen afstam.”

Hoffman staat bekend om haar droge humor, dus er waren weinig mensen die haar woede serieus namen. Vermakelijk was het in ieder geval wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Actrice scheldend in beeld na mislopen Emmy
Sluiten