Metro
Metro Entertainment 22 aug 2017 / 15:08 uur

Vuile was: Spijkerman vindt Derksen een seksist

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

‘Derksen is een seksist’

Jack Spijkerman vindt Johan Derksen een seksist. Dat zei de voormalig presentator van Spijkers met Koppen op Radio 10 in reactie op de kritiek van Derksen dat Spijkerman geen voetbalwedstrijden zou moeten analyseren op Veronica. ‘Meneer Derksen kan het niet hebben dat andere mensen ook een mening over voetbal hebben’, aldus Spijkerman. ‘Hij mag wel zijn mening geven over muziek en ook over seks’. Spijkerman voegt nog toe: ‘Hij is een seksist. Ik hoorde hem praten over ‘vrouwtje’ Elsemieke Havenga. Een vrouwtje’.

Mayweather woedend op Bieber

Floyd Mayweather is boos op Justin Bieber. Waarom? Omdat ‘Biebs’ hem niet meer volgt op Instagram. Bieber is sinds kort een devoot volger van Carl Lentz. Deze pastoor zou Bieber ervan hebben overtuigd om beter naar zijn vriendenkring te kijken en afstand te nemen van degenen die een slechte invloed op hem hebben. Mayweather, die zaterdag in de ring staat tegen Conor McGregor in ‘het gevecht van de eeuw’, staat bekend om zijn gesmijt met geld en vrouwonvriendelijkheid. Hij zou volgens ingewijden woedend hebben gereageerd toen hij erachter kwam dat ‘Biebs’ hem niet meer volgde.

Teigen wil van de drank af

Chrissy Teigen kan moeilijk maat houden wanneer ze alcohol drinkt. „Omdat er tijdens prijsuitreikingen en evenementen altijd alcohol wordt geschonken”, zegt het model en de vrouw van zanger John Legend in een openhartige bui tegen Cosmopolitan. „En het probleem is dat ik niet het type ben dat één glaasje drinkt. Ik voelde me erna altijd slecht als ik me weer eens voor schut had gezet. Je voelt je vreselijk want het straalt slecht op je af, ook op John, op iedereen.” Teigen overweegt om van de drank af te blijven: „Ik moet mezelf fixen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vuile was: Spijkerman vindt Derksen een seksist
Sluiten