Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 7 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

Vuile was: beuk voor je kanis van Roxeanne Hazes

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

Zakenvrouw

Die Fajah Lourens is slim. De boeken over haar Killerbody en hoe wij daar ook aan kunnen komen verkopen keer op keer als een tierelier en als ze een liedje – ze is ook dj – aan de man wil brengen, laat ze er gewoon een clip bij maken die niet door de censuurcommissie van YouTube komt. Gevolg: heel veel publiciteit. Inmiddels staat er een gekuiste versie online. Die nog steeds zo steaming hot is dat het scherm van je mobiel meteen beslaat, overigens.

Beuk voor je kanis

Roxeanne Hazes heeft in een interview voor MTV-webserie Sit Down duidelijk gemaakt dat ze ondanks haar jeugd in Vinkeveen van de Amsterdamse straat is. ‘Als je met ‘m flirt, krijg je een beuk voor je kanis’, aldus de zangeres over vrouwen die het wagen naar haar man Erik te lonken. Ze kan zich ook voorstellen dat het niet bij vechten blijft: "Als iemand hem aanraakt, denk ik dat het zwart voor mijn ogen wordt. Het wordt dan heel ordinair." Voor iedereen die zich desondanks niet kan beheersen: doe het voorzichtig.

Kleine Kiki

Simon Keizer bevindt zich op een roze wolk. De zanger, de helft van Nick & Simon, heeft samen met zijn wederhelft buiten het podium een dochtertje gekregen. In zijn nieuwste vlogpost op het YouTube-kanaal van het Volendamse duo vertelt hoe verschrikkelijk blij hij is met kleine Kiki. De roze wolk werd af en toe ook al even donker, want Simon heeft inmiddels kennisgemaakt met de keerzijden van het vaderschap: ‘Ik weet nu ook wat spuitpoep inhoudt’, aldus Simon. En nee, we gaan hier niet de grap maken dat wij dat ook weten sinds we naar de laatste plaat van Nick & Simon hebben geluisterd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vuile was: beuk voor je kanis van Roxeanne Hazes
Sluiten