Wouter van Loon
Wouter van Loon Entertainment 14 aug 2017

Tim Hofman breekt kaak bij knokpartij tijdens opname

Programmamaker Tim Hofman heeft maandag tijdens de opname van het internetprogramma #BOOS zijn kaak gebroken nadat hij klappen kreeg. Hij en zijn cameraman moesten naar het ziekenhuis nadat er ruzie ontstond met de Nijmeegse vastgoedmagnaat Ton Hendriks.

Hofman stelt op Instagram dat hij nu zes weken door een rietje moet eten. De programmamaker doet er vrij nonchalant over: „Ik kan je vertellen dat ik al drie uur een kroket naar binnen probeer te zuigen en dat dat echt gaat vervelen.”

Hendriks stelt in De Gelderlander dat hij ‘uit zelfverdediging’ heeft geslagen. „Tim wilde mij slaan, maar ik was sneller.” Omroep BNN bevestigt dat Hofman klappen heeft gehad, en bekijkt de vervolgstappen.

https://twitter.com/zekkie/status/897093712630738944

Hofman maakt met #BOOS een programma over onrecht tegen jongeren. Dit keer had hij Hendriks op de korrel. Waar het precies over gaat is onduidelijk, maar de vastgoedmagnaat verhuurt onder meer studio’s en appartementen.

Maandag stapte Hofman het kantoor van Hendriks binnen zonder dat hij dat had aangekondigd. „We hebben Tim drie keer gevraagd om te vertrekken, maar dat deed hij niet”, aldus Hendriks. Hofman zou onder meer een confettikanon hebben afgeschoten. Uiteindelijk liep het conflict uit de hand.

Dat Hofman naar het ziekenhuis moest, vindt Hendriks maar vreemd. „Er was niet eens bloed te zien.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tim Hofman breekt kaak bij knokpartij tijdens opname
Sluiten