Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 7 aug 2017 / 16:00 uur

Net5 doet Boer Zoekt Vrouw na

Net5 is verrassend anders, smaakt naar meer en zit vol ambitie. Dat is de slogan van de SBS-zender. Bij het op 29 augustus te starten datingprogramma Veel liefs uit Holland is de slogan niet zo van toepassing.

Veel lief uit Holland lijkt – voor het gezien te hebben natuurlijk – het format van Boer Zoekt Vrouw te hebben en dan de versie met buitenlandse boeren. De boeren van de KRO-NCRV zijn door Net5 vervangen door tien Nederlandse expats. Die wonen verspreid over de wereld, van Bangkok tot Los Angeles, Kenia en Parijs.

Video sturen

Aan het einde van de maand worden tien mannen en vrouwen geïntroduceerd, waarop mensen die een liefdesavontuur in het buitenland wel zien zitten kunnen reageren. Dat gebeurt niet zoals bij de Boer Zoekt Vrouw-‘hunks’ met een brief, maar met een datingvideo (info vind je hier).

Net5 doet Boer Zoekt Vrouw na
Yvon Jaspers en haar boeren wordt Nicolette van Dam en haar expats. / Linelle Deunk

In het voorjaar van 2018 komt het vervolg op de buis. Dan is te zien hoe de expats hun keuze maken en of er een vonk overslaat. Net als in Boer Zoekt Vrouw volgen logeerweekjes voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt. Ook hetzelfde: de expats komen eerst naar Nederland om tien singles voor het eerst te ontmoeten.

De presentatie

Nicolette van Dam presenteert het nieuwe datingprogramma, zo maakte Net5 maandag bekend. Veel liefs uit Holland is het tweede programma dat Van Dam voor de zender gaat presenteren. Ze is ook de nieuwe presentatrice van Kitchen Impossible. Daarin stoomt zij, samen met meesterkok Robert Kranenborg, jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking binnen korte tijd klaar voor een baan in de horeca.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Net5 doet Boer Zoekt Vrouw na
Sluiten