Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 2 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Marieke Elsinga vertrekt alweer bij RTL Late Night’

Marieke Elsinga gaat binnenkort vertrekken bij RTL Late Night. Volgens bronnen van Het Algemeen Dagblad heeft de sidekick van Humberto Tan zelf besloten om een andere route te gaan volgen. RTL wil het nieuws nog niet bevestigen.

Geen goede band

Volgens diverse insiders zou de reden voor het vertrek de matige relatie tussen talkshowhost Tan en Elsinga zijn. Ze zou wel meer chemie met Beau van Erven Dorens hebben, die momenteel RTL Summer Night presenteert, maar dat is maar een tijdelijke samenwerking.

De 31-jarige Elsinga is nog geen jaar actief bij RTL Late Night. Het zou dus na één seizoen al voorbij zijn. In augustus 2016 nam ze rol over van Luuk Ikink, die destijds besloot om naar RTL Boulevard te vertrekken.

Het is nog niet duidelijk wat Elsinga gaat doen. Er wordt gesproken over een terugkeer naar het radiostation Q-music in een vaste functie, waar ze nu alleen invaller is. Maar het zou ook kunnen dat ze binnen RTL gaat zoeken naar andere tv-klussen.

Expeditie Robinson

Wat ze ook besluit deze nazomer, ze is sowieso nog op televisie te zien. Elsinga is namelijk een van de kandidaten in het achttiende seizoen van Expeditie Robinson, dat vanaf 7 september op RTL 5 te zien is. Aan het nieuwe seizoen doen voor het eerst sinds tijden ook vier onbekende mensen mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.