Sofie Smulders
Sofie Smulders Entertainment 30 aug 2017 / 08:38 uur

Giel bij Radio Veronica terug in de ochtend

Niet lang na zijn laatste uitzending voor 3FM, wordt bekend waar Giel Beelen zijn dj-carrière voortzet: bij Radio Veronica.

Voortaan kun je elke werkdag van 06:00 tot 09:00 naar de radio-dj luisteren in de Veronica Ochtendshow met Giel Beelen. Hij trapt af bij zijn nieuwe werkgever op maandag 9 oktober.

Beelen is wel gewend om vroeg op te staan. Twaalf jaar lang was hij op 3FM in de ochtend te horen met zijn programma GIEL. Hiermee stopte hij in 2016. In het laatste half jaar dat hij voor 3FM werkzaam was, had hij het programma On Stage op de avonden in het weekend.

Ochtendshow

Terug naar de ochtend dus. „Een plek krijgen op een van de meest historische radiomerken die er bestaat, daar kun je als radiomaker alleen maar van dromen. Dus ja, ik ga weer radio maken in de ochtend”, aldus Giel in een verklaring.

Giel verwacht in de radioshow bij zijn nieuwe werkgever ‘oude vertrouwde’ onderdelen zoals ‘begin de dag met een lach’ en de ‘giel mobiel’ weer leven in te blazen, maar ook nieuwe onderdelen toe te voegen. „Mijn programma draait om muziek en ik kan in de live-studio van Radio Veronica weer veel nieuwe bands ontvangen.”

Vanzelfsprekend zijn ze bij Radio Veronica hartstikke blij dat ze de ochtend kunnen openen met de radiocoryfee. „Giel is een radiomaker pur sang met een enorme liefde voor muziek, we zijn echt ontzettend blij dat hij deze stap heeft gemaakt”, aldus David Minneboo van Talpa Radio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Giel bij Radio Veronica terug in de ochtend
Sluiten