IngelisedeVries
IngelisedeVries Entertainment 24 aug 2017 / 08:15 uur

Film met Joker en Harley Quinn in de maak

Het houdt maar niet op met stripboekverfilmingen. Na Marvel is ook DC Comics druk bezig om hun comics naar het witte doek te brengen. We zijn nog maar net bekomen van Wonder Woman of de roddel bereikt ons al dat Harley Quinn en de Joker óók een eigen film krijgen. Mét Margot Robbie als Harley Quinn en Jared Leto als Joker, net als in Suicide Squad.

Volgens THR nemen schrijvers en regisseurs ​Glenn Ficarra en John Requa (Crazy, Stupid, Love, This Is Us) de zware taak op zich. Volgens het medium is het duo bezig met de laatste onderhandelingen voor het project rondom de twee DC-schurken.

Gestoord liefdesverhaal

De nieuwe film word beschreven als ‘een crimineel liefdesverhaal’, laat een bron weten aan THR. De twee moordende maniakken uit de Batman-mythe zijn waar de film om draait. Iemand anders beschrijft de film als ‘een gestoord en pervers liefdesverhaal. Een soort When Harry Met Sally op benzederine.’ Warner Bros., het bedrijf achter de comicfilms, moet het gerucht nog wel bevestigen.

Andere Joker

Mocht je Suicide Squad nog niet gezien hebben, dan is er toch een grote kans dat je de Joker al kent. Hij wordt in de Batman-film The Dark Knight (2008) alleen gespeeld door Heath Ledger. Ledger zet de superschurk op fenomenale wijze neer, maar komt tijdens de opnames van de film te overlijden. In 2009 ontvangt hij postuum een Oscar voor Best Performance by an Actor in a Supporting Role.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Film met Joker en Harley Quinn in de maak
Sluiten