Metro
Metro Entertainment 16 aug 2017 / 09:31 uur

Daniel Craig keert terug als James Bond

Daniel Craig kruipt toch opnieuw in de huid van de wereldberoemde spion 007. Het zal de vijfde en laatste Bondfilm worden voor de Britse acteur.

Craig bevestigde dinsdag zijn terugkeer aan presentator Stephen Colbert in The Late Show. De acteur zei zelf al een paar maanden te weten dat hij terugkeert als James Bond. Het wordt tegelijkertijd ook de laatste keer dat hij de iconische rol voor zijn rekening neemt.

Craig bood zijn excuses aan voor de interviews die hij eerder die dag gaf en waarin hij zei dat er nog niets besloten was. Hij wilde het die avond graag als eerste aan Colbert mededelen.

Bond ‘25

Craig zal in november 2019 in de 25e James Bondfilm schitteren. De 49-jarige acteur maakte in 2006 zijn entree als 007 in de film Casino Royale. Daarna volgden Quantum of Solace (2008) , Skyfall (2012) en Spectre (2015). Met Craig in de hoofdrol floreerden de Bondfilms. De film Spectre leverde 880 miljoen dollar op, Skyfall maar liefst 1,1 biljoen dollar.

Breek nog liever een glas

Toen de draaidagen van de film Spectre net achter de rug waren, vroeg een journalist aan Craig of hij Bond zal blijven spelen. Daarop antwoorde hij: „Ik breek nog liever een glas en snij mijn polsen door dan dat.” In The Late Show van afgelopen dinsdag zegt hij hierover tegen Colbert: „Het heeft geen zin om hier mijn excuses voor aan te bieden. Die opmerking kwam twee dagen nadat de opnamen waren afgerond. Ik had een interview, iemand vroeg me of ik nog een Bond-film wilde doen, en ik zei: ‘Nee!’”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Daniel Craig keert terug als James Bond
Sluiten