Johan van Boven
Johan van Boven Entertainment 17 aug 2017 / 15:22 uur

Bekijk aflevering #BOOS waarin Hofman klappen krijgt

De veelbesproken nieuwe aflevering van Tim Hofmans onlineprogramma #BOOS is online gezet. De Nijmeegse huisbaas Ton Hendriks had een kort geding aangespannen om uitzending te voorkomen, maar de rechter besloot dat de uitzending niet verboden mag worden.

Gebroken kaak

Bij de opnames voor het programma maandag liep de BNN-presentator een gebroken kaak op toen hij voor #BOOS langsging bij Hendriks in verband met een klacht van een jonge huurster. De presentator moet vrijdag naar het ziekenhuis om zich te laten opereren. Behalve Hofman raakte ook een cameraman gewond. Hendriks stelt dat Hofman hem eerst probeerde te slaan.

De uitzending zou donderdag rond 16:00 uur op YouTube worden gezet, maar Hofman twitterde dat het ‘iets’ later zou worden. Hoe langer het duurde, des te meer abonnees het #BOOS-kanaal erbij kreeg. Iets na 17:00 uur was het dan zover.

Bekijk hier de aflevering van #BOOS waarin Hofman zijn kant van het verhaal wil laten zien:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bekijk aflevering #BOOS waarin Hofman klappen krijgt
Sluiten