Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 20 jul 2017 / 19:37 uur

Zanger Linkin Park (41) pleegt zelfmoord

Chester Bennington (41), de zanger van Linkin Park, heeft zelfmoord gepleegd. Dat meldt TMZ.

Volgens politiebronnen zou de Bennington zich hebben opgehangen in zijn woning in Palos Verdes Estates, Californië. Zijn lichaam zou donderdagochtend lokale tijd gevonden zijn.

Bennington heeft zes kinderen en was getrouwd. De zanger kampte volgens de Amerikaanse pers al jaren met alcohol- en drugsproblemen en zou daarnaast in het verleden al eens suïcidaal zijn geweest. De toenmalige reden van zijn suïcidale neigingen was dat hij als kind is misbruikt door een oudere man. Linkin Park stond enkele weken geleden nog op Rock Werchter.

Update

Inmiddels heeft rapper Mike Shinoda van Linkin Park het nieuws via Twitter bevestigd. In een statement zegt de rapper: ,,Geshockeerd en gebroken, maar het is waar. Een officieel statement zal uitgebracht worden zodra we er een hebben."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zanger Linkin Park (41) pleegt zelfmoord
Sluiten