Metro
Metro Entertainment 25 jul 2017 / 15:00 uur

Vuile was: Sha-la-lie en altijd weer Justin Bieber

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Fans in de kou

Daar is-ie weer: de meest beschreven ster in deze rubriek Justin Bieber. Meneer de superster heeft de resterende veertien concerten van zijn Purpose wereldtournee doodleuk geschrapt. Plannen heeft hij niet echt: „Ik ga een beetje motorrijden”, heeft hij gezegd. „Ik ben twee jaar op tournee geweest, dat is heel lang.” Wat ons betreft had hij die wereldtournee al veel eerder mogen staken, dan hadden we die aanfluiting op Pinkpop begin juni ook aan ons voorbij kunnen laten gaan.

Sieneke./ANP

Sha-la-lie

Sha-la-lie-sha-la-la, Sieneke Peeters is weer zwanger! Sieneke wie? Nou, gewoon Sieneke, je weet wel: de zangeres van dat liedje Sha-la-lie-sha-la-la met dat draaiorgel-intro op het Songfestival. Het door Vader Abraham (de Bob Dylan van de Lage Landen) geschreven liedje manifesteerde zich destijds na één keer per ongeluk luisteren wekenlang in onze hersenpan. Daar waar vanwege het berichtje over haar zwangerschap opnieuw bevindt. ‘Het gaat niet uit m’n kop/Sha-la-lie-sha-la-la/Ik sta d’r ’s morgens mee op’. Aaaaargh!

Snorgate

De snor van acteur Henry Cavill is onderdeel geworden van een ruzie tussen twee studio’s in Hollywood. Warner Brothers wil dat de 34-jarige acteur, vooral bekend van zijn rol als Super Man, zijn snor afscheert voor heropnames van de film Justice League, terwijl concurrent Paramount hem verplicht zijn snor te laten staan omdat hij midden in de opnames zit van een nieuwe Mission: Impossible. Warner schijnt nu naar de mogelijkheid te kijken de snor tijdens de montage digitaal te verwijderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vuile was: Sha-la-lie en altijd weer Justin Bieber
Sluiten