Metro
Metro Entertainment 4 jul 2017 / 15:00 uur

Vuile was: Rick Brandsteder achter de tralies?

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Gevangenisstraf Rick Brandsteder?

Het Openbaar Ministerie (OM) Amsterdam heeft dinsdagochtend in hoger beroep vier weken gevangenisstraf geëist tegen Rick Brandsteder voor mishandeling in het uitgaansleven vorig jaar. Brandsteder is al vaker veroordeeld, onder andere voor geweldpleging en belediging van agenten. De presentator en ex-Expeditie Robinson-deelnemer zegt dat hij is geprovoceerd en uitgedaagd. Wij zeggen dat het beter is dat Brandsteder voortaan gewoon even wat thuis op de bank drinkt als hij behoefte heeft om uit te gaan.

Radicaal stoppen

„Ik heb niemand nodig die me online voor wat dan ook uitmaakt. Ik heb liever een goed gesprek met mijn vader”, zegt de radicaal met Twitter gestopte Ed Sheeran tegen de Engelse krant The Sun. De roodharige sterzanger is de constante stroom negatieve reacties op het sociale medium helemaal beu, zo zegt-ie. Wij zijn een beetje jaloers op Sheeran. Want met Twitter kun je inderdaad gewoon stoppen, maar als je geen liedjes van Ed Sheeran meer kunt horen heb je het een stuk lastiger.

Golfmiljarden maken niet gelukkig

Na de seksverslaving waarvoor hij eerder werd behandeld nadat hij tegen de lamp was gelopen als chronische vreemdganger bleek golfer Tiger Woods onlangs opnieuw met afhankelijkheidsproblemen te kampen. Volgens TMZ heeft Woods een cursus ‘verantwoord omgaan met het slikken van pijnstillers’ afgrond. De sportmiljardair begon die ooit te slikken omdat hij rugproblemen heeft. Het is wachten op het bericht dat de blijkbaar zeer verslavingsgevoelige Woods verslaafd is aan verslavingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vuile was: Rick Brandsteder achter de tralies?
Sluiten