Metro
Metro Entertainment 5 jul 2017 / 15:00 uur

Vuile was: Katy Perry ‘de koala-moordenares’

Katy Perry heeft zich even niet zo geliefd gemaakt in Australië. De Amerikaanse zangeres geeft haar hond Nugget, in een commercial voor een Australische warenhuisketen, opdracht op koala’s te jagen. Dat moet je down-under niet doen. Koala’s hebben het er al zo moeilijk als het om honden gaat. Ze worden door viervoeters gedood of gruwelijk verwond. En nu? Het warenhuis heeft, na een storm van kritiek, het spotje aangepast.

Oh jee, Roxeanne op tournee

Je verwacht het niet waarschijnlijk, een poster op de deur van popzaal De Melkweg in Amsterdam: 7 september, Roxeanne Hazes. Nu schrijft Metro weleens over de kinderen Hazes en daar is – op z’n vriendelijkst gezegd – niet iedereen van gediend. Maar toch mensen, Roxeanne Hazes gaat na een albumpresentatie (In Mijn Bloed) in genoemde Melkweg gewoon op tournee. Roxeanne start op 14 oktober in Alkmaar.

Carey dropt kids tussen de haaien

Lekker dan. Ga je zwemmen met je moeder, blijk je tussen de haaien te spartelen. Dat overkwam de 6-jarige tweeling van zangeres Mariah Carey tijdens een vakantie. Eigenlijk wilden we al een grootscheepse actie tegen Carey beginnen, maar we geloven haar bericht op Instagram maar: ‘Haaiendag met de schatjes… maak je geen zorgen, ze zijn zachtaardig’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vuile was: Katy Perry ‘de koala-moordenares’
Sluiten