Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 4 jul 2017 / 06:23 uur

Vuile was: Justin Bieber is een snotneus

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Snotneus Bieber

Verschillende media pakken stevig uit met het nieuws dat Justin Bieber een optreden gaf in het Londense Hyde Park terwijl hij – hou je nu even vast – verkouden was. ‘De zanger moest meerdere keren zijn neus snuiten’, schrijft De Telegraaf geschokt. ‘Ik heb een moeilijke avond. Vergeef me’, aldus Bieber vanaf het podium. Sinds zijn ongeïnspireerde show op Pinkpop hadden we hem eigenlijk niet meer zo hoog zitten, maar dankzij dit nieuws heeft hij bij ons weer flink aan aanzien gewonnen. NOT!

Privé-informatie

Amanda Kolen-Beekman, de ex van presentator Martijn Krabbé, is zwanger. De vader van de ongeboren spruit is Harrie Kolen, met Amanda twee jaar geleden trouwde. Amanda kreeg eerder vier kinderen met Krabbé, met wie ze twintig jaar samen was. Hoe het nieuws over Amanda in de publiciteit kwam? Door de vader van Amanda die het allemaal aan Privé heeft verteld. ‘Onze dochter is nu voorbij de vierde maand. We kunnen ons geluk niet op’, aldus Kees Beekman. Het zal je vader maar wezen.

Amanda Krabbé vier jaar terug met Martijn Krabbé./ANP

De Leidinggevende

Jochem Myjer is afgelopen weekend onverwacht getrouwd met zijn vriendin Marloes Nova. Onverwacht omdat het stel met vrienden, familie en hun twee kinderen hun beider veertigste verjaardag vierde en vervolgens iedereen – behalve elkaar – verrastte door het tijdens dat verjaardagsfeest op een trouwen te zetten. Myjer heeft het vaak over zijn geliefde in zijn cabaretshows en noemt haar dan steevast ‘de Leidinggevende’.

Jochem Myjer./ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vuile was: Justin Bieber is een snotneus
Sluiten