Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 18 jul 2017

Vuile was: Geen cel voor Rick, censuur voor Fajah

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

De dans ontsprongen

De rechter heeft het goed voor met Rick Brandsteder. De televisiepresentator hoeft niet de cel in voor een mishandeling tijdens het uitgaan vorig jaar. De proeftijd van zijn voorwaardelijke celstraf van een week is in beroep zelfs verlaagd van de 2 jaar naar 1 jaar. Dat betekent voor Rick een jaartje niet meer voordringen bij het toilet waar hij iemand in het gezicht sloeg. Justitie wilde de presentator met een werkstraf en vier weken achter de tralies straffen. Het is namelijk niet zijn eerste mishandeling. Maar niks daarvan dus. En van de 750 euro boete die hij ook opgelegd kreeg, zal hij niet wakker van liggen. Vakantievierders opgelet: hij zit in Albufeira.

Fajah gecensureerd

De 36-jarige Fajah Lourens lijkt het steeds bonter te maken. Dit keer is een videoclip van haar nieuwe single van YouTube gehaald. De beelden zouden te sexy zijn. En porno mag natuurlijk niet zomaar voor Jan en alleman te zien zijn. De website besloot de video van Flirtation na ruim drie dagen al te verwijderen vanwege de seksuele content. „117.000 views en zo eraf geknald. Was hij dan zo heftig?”, vraagt Fajah zich af op Instagram. In de video waren meerdere pikante beelden te zien van (half)ontklede vrouwen die elkaar betasten en zoenen. Winston Post had ook een klein rolletje in de clip.

Ed Sheeran op zwart

Ed Sheeran hangt zijn Twitteraccount aan de wilgen. De singer-songwriter is sinds maandagnacht niet meer te vinden op het sociale medium, terwijl hij toch een fervent gebruiker was. Eerder deze maand zei hij juist nog dat hij niet met Twitter zou stoppen vanwege een constante stroom negatieve reacties. „Er is een hoop heisa over mij die met dingen stopt. Ik ben met niets gestopt, ik lees alleen niets meer, behalve Harry Potter”, schreef hij toen. Billboard suggereert echter dat Ed de negativiteit nu echt zat is en daarom zijn account op zwart heeft gezet. Maar wie toch van hem wil horen: Op Instagram gaat hij gewoon lekker verder, hoor. Hij zit op een berg in Peru.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vuile was: Geen cel voor Rick, censuur voor Fajah
Sluiten