Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 25 jul 2017 / 19:46 uur

Radio 538 maakt aftermovie Tomorrowland voor Metro

De laatste twee weekenden van juli is het Belgische Boom de place to be voor dance, trance, techno- en EDM liefhebbers, het festival Tomorrowland brengt honderd duizenden internationale festivalgangers samen. Radio 538 was dit weekend live te horen vanaf het festival terrein en dj’s Ivo van Breukelen en Daniel Lippens geven ons een kijkje achter de schermen.

Tomorrowland is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een van de grootste evenementen ter wereld. Er komen zo’n 200.000 danceliefhebbers vanuit de hele wereld naar het festival om te dansen op de beats van bekende dj’s als Axwell and Ingrosso, Martin Garrix, David Guetta, Tiësto, Armin van Buren, Lost Frequencies en Steve Aoiki. Het eerste feestweekend zit erop en het tweede feestweekend vindt aanstaand weekend plaats.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Radio 538 maakt aftermovie Tomorrowland voor Metro
Sluiten