Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 20 jul 2017 / 18:30 uur

Monica Geuze best te porren voor shoot in Playboy

De bekende YouTube-ster Monica Geuze staat er best voor open om in de Playboy te staan. Dit geeft ze toe in een interview met Kay Nambiar voor MTV.

Voor het video-interview Sit Down mag Kay Monica het hemd van het lijf vragen. En dat doet de muzikant en presentator dan ook van harte. Zo vraagt hij hoe het gaat met Monica’s huidige relatie (met Lars Veldwijk), vraagt hij naar de band met haar ouders (Monica had een tijd geen contact met haar vader) en stelt hij ook de vraag of Monica te porren is voor een shoot in Playboy.

‘Geen probleem met naakt’

Waar veel artiesten meteen hun hoofd schudden, blijkt Monica helemaal niet negatief aan te kijken tegen een naaktshoot voor het blad. „Als het een ontzettend toffe, mooie shoot is wel”, antwoordt Monica. „Ik heb niet zo heel veel problemen met naakt, sowieso niet. Maar het moet er wel gewoon mooi en stijlvol uit zien.”
Monica vervolgt dat ze als jong meisje een beetje een afkeer tegen de Playboy had. „Maar toen zag ik ooit dat Marly van der Velden een shoot had gedaan met Playboy en die vond ik zo mooi! Die was sexy, maar het was geen seks. Toen dacht ik: Eigenlijk hoeft het helemaal niet zo vies en ranzig en goor te zijn als iedereen misschien denkt. Het kan ook echt heel stijlvol zijn.”

Geld speelt geen rol

De bekende vlogger geeft aan dat ze nog niet gevraagd is door het naaktblad. Veel geld hoeft ze niet perse te krijgen voor een shoot in het blad. „Het gaat mij er niet om dat er een bepaald bedrag betaald moet worden om een deel van mij naakt te mogen zien. Totaal niet, dan maak je het juist goedkoop vind ik. Ik vind dat zo’n shoot een soort van tot stand moet komen in een fucking goed team, die allemaal hetzelfde idee hebben: het moet een mooi beeld worden. Dan maakt het echt geen reet uit of je daar één, tien of honderdduizend euro voor krijgt."

Het volledige interview met Monica Geuze voor MTV’s Sit Down is hieronder te zien.

SIT DOWN – Monica Geuze

Wat zou Monica Geuze absoluut nóóit meer doen, wat houdt ze privé en zou ze uit de kleren gaan voor de Playboy?! Je ziet het allemaal in deze openhartige Sit Down met Kay!

Gepostet von MTV Nederland am Donnerstag, 20. Juli 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Monica Geuze best te porren voor shoot in Playboy
Sluiten