Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 12 jul 2017 / 13:11 uur

Moeder Isolde van OG3NE overleden

Het onvermijdelijke is woensdag gebeurd: Isolde Vol-Malee, de moeder van Lisa, Amy en Shelley van de formatie OG3NE, is in het bijzijn van haar geliefden overleden. Na een moedig en lang gevecht heeft zij de strijd tegen een zeldzame vorm van kanker uiteindelijk verloren. Onlangs was zij gestopt met behandelingen. Isolde is slechts 47 jaar geworden.

Moeder Isolde van O'G3NE overleden
Isolde Vol – Malee. / William Rutten

De zusjes van OG3NE in een eerste reactie: „Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan. Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven.”

Besloten kring

OG3NE zal al haar werkzaamheden tot nader bericht staken om dit grote verlies in alle rust te kunnen verwerken. Het afscheid van Isolde zal in besloten kring plaats vinden. Heel Nederland leefde met de artiesten en hun moeder mee. Isolde bezocht onverwacht toch nog de finale van het in mei gehouden Songfestival. Het nummer Lights and Shadows zongen de dames van OG3NE voor hun moeder. De emotie bij Lisa, Amy en Shelley was toen duidelijk te zien:

De reacties van volgers van Metro’s Facebookpagina zijn hartverwarmend. Er wordt massaal gereageerd met condoleances en vooral het wensen van heel veel sterkte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Moeder Isolde van OG3NE overleden
Sluiten