Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 13 jul 2017 / 20:00 uur

Makers van The Hills komen met opvolger

Kennen jullie The Hills nog? We hebben heel goed nieuws voor de fans van de ‘realityserie’ die van 2006 tot 2010 op televisie was en uiteindelijk (deels) geacteerd bleek: er komt een opvolger van het programma. Dat maakt MTV bekend aan de kijker.

Jetset van Florida

Het programma heet Siesta Key. De serie gaat over een compleet nieuwe groep knappe, rijke jongvolwassenen die een leven vol feestjes, liefde en drama beleven. Waar The Hills zich afspeelde in Hollywood, gaat Siesta Key over de jetset aan de kust van Florida. Heerlijk zomers dus!

Wie denkt dat er nooit meer zoveel drama als in The Hills kan worden vastgelegd op tape heeft het volgens MTV goed mis: ook in deze nieuwe spin-off kun je meer dan genoeg drama verwachten. Het programma heeft namelijk precies dezelfde producenten als The Hills had. Besef wel even dat het dus ook nu zeer waarschijnlijk om half-scripted reality zal gaan, maar dezelfde producenten betekent ook weer een hoop vriendschapsruzies, mooie kleding, hippe plekken en liefdesdrama’s.

Wie er te zien zijn in de gloednieuwe serie is ook al duidelijk: De 22-jarige Alex Kompothecras, de zoon de man achter 1-800-ASK-GARY, een medisch- en juridische verwijzingsdienst en de 19-jarige Juliette Porter, een studente aan de Florida State University.

Alex Kompothecras. / Twitter

Het 20-jarige model Kelsey Owens doet ook mee aan de show. Te zien is hoe ze haar modellencarrière aan de kant zet voor haar moeder, waarbij MS is geconstateerd. De 21-jarige personal trainer Garrett Miller wordt wellicht wel haar steun en toeverlaat in de serie. Ook de 25-jarige hiphop-artiest Pauly Apostolides, de afgestudeerde 23-jarige Madisson Hausburg, de 21-jarige nietsnut Chloe Trautman en Brandon Gomes (22), vriend van Alex, zijn te zien in de gloednieuwe serie.

Kelsey Owens. / Instagram @thekelseyowens

Siesta Key zal vanaf 31 juli te zien zijn in Amerika. Wanneer de serie in Nederland verschijnt is niet bekend, maar naar verwachting wordt dat een week later.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Makers van The Hills komen met opvolger
Sluiten