Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 24 jul 2017 / 10:59 uur

Madame Tussauds past huidskleur Beyoncé aan

Madame Tussauds in New York heeft na hevige kritiek het wassen beeld van Beyoné aangepast. Volgens fans die dinsdag een foto van het beeld op internet zagen was de replica van de Amerikaanse sterzangeres qua huidskleur veel lichter dan de echte Beyoncé.

Flitslicht

Madame Tussauds reageerde op de kritiek met het volgende statement: ‘Ons team doet er alles aan om te zorgen dat onze beelden exact de huidskleur van hun voorbeeld evenaren. De belichting van het beeld in combinatie met flitslicht van camera’s kan een negatieve invloed hebben op de weergave’. Inmiddels is de New Yorkse vestiging van het beeldenmuseum dus toch gezwicht voor de kritiek en is Beyoncé aangepast op het gebied van ‘styling en belichting’. Mevrouw Knowles zelf heeft nog niet gereageerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Madame Tussauds past huidskleur Beyoncé aan
Sluiten