Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 2 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Laatste Pretty Little Liars eindelijk op Netflix

De fans hebben er voor hun gevoel een eeuw op moeten wachten, maar zondag is het dan eindelijk zover: de finale van de populaire serie Pretty Little Liars staat eindelijk op Netflix. En de aflevering duurt maar liefst 1,5 uur.

In de extra lange slotaflevering wordt onder andere het belangrijkste geheim ontrafeld: wie is toch A.D.? Omdat de serie een nogal uitgebreide verhaallijn heeft (er staan namelijk zeven lange seizoenen online en de serie heeft vijf belangrijke hoofdpersonen) is er gekozen voor een extra lange aflevering van 1,5 uur. Er moeten namelijk nogal wat verhaallijntjes tot een net einde worden gebracht.

Nog niet het einde?

Wat er allemaal gebeurt in de aflevering? Dat mag je lekker zelf gaan bekijken. Wel kunnen we verklappen dat ook deze finale nog niet het einde voor Pretty Little Liars hoeft te betekenen. In een interview met Entertainment Weekly gaf de bedenker van de serie, Marlene King, namelijk aan dat ze wellicht nog wel een vervolg op de serie ziet zitten. ,,Dit hoofdstuk is nu klaar, maar het verandert niets aan het feit dat Rosewood – de stad waar de hoofdrolspeelsters van Pretty Little Liars wonen – een griezelige en fascinerende plek is. Of we dat nu op het scherm zien of niet.”

In Amerika hebben de meeste mensen de laatste aflevering van de serie inmiddels al bekeken. De reacties zijn matig enthousiast, zonder al te veel van de onthulling te verklappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Laatste Pretty Little Liars eindelijk op Netflix
Sluiten