Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 8 jul 2017 / 11:41 uur

Is deze Duitser de dubbelganger van Ryan Gosling?

Het schijnt dat iedereen een dubbelganger heeft. De Duitse fashionblogger en rechtenstudent Johannes Laschet hoeft niet lang meer te zoeken, want naar eigen zeggen lijkt hij sprekend op de acteur Ryan Gosling.

Groot compliment, maar soms best vermoeiend

De Duitse blogger (die tevens de zoon is van een bekende Duitse politicus) werd in 2005 ‘ontdekt’ toen hij voor een jaartje in Amerika studeerde. De populaire Ryan Gosling heeft een druk leven en veel fans, maar ook voor Johannes is het soms best zwaar om in de spotlights te staan. ,,Het kan soms best vermoeiend zijn en soms is het gewoon allemaal even te veel”, zegt hij in een email aan de TIME. Toch mag hij niet klagen, want een vergelijking met meneer Gosling is zeker een groot compliment. ,,Het is beter dan dat mensen zouden zeggen: Hey, jij lijkt op Danny DeVito.”

Johannes heeft niet alleen dezelfde looks als Ryan Gosling, ook heeft hij dezelfde interesses. De fashionblogger is een grote fan van jazz en de grote Oscar-winnende film La La Land is favoriet bij Johannes.

Inspiratie

Johannes ziet in Ryan een groot stijl icoon en eerlijk is eerlijk zelf weet Johannes ook maar al te goed welke kledingstukken hij uit de kast moet trekken. Sinds twee jaar heeft hij een modeblog en op Instagram plaats hij onder de naam @joe_laschet dagelijks kiekjes van zijn stijlvolle outfits. Oordeel zelf: is Johannes de look-a-like van Ryan Gosling?

Ook je dubbelganger vinden?

Er lopen meer dan zeven miljard mensen op aarde rond, en vijf daarvan lijken spreken op jou. Tenminste, dat is wat we mogen geloven. Gelukkig zijn er een aantal sites die je kunnen helpen om je look-a-like te vinden. De website Ilooklikeyou is gratis en via de optie ‘Find Your Match’ kun je een foto van je gezicht uploaden waarna het systeem wereldwijd op zoek gaat naar een gelijk iemand. En ook op Find My Doppelganger kun je proberen om een tweede versie van jezelf te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is deze Duitser de dubbelganger van Ryan Gosling?
Sluiten