Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 12 jul 2017 / 09:53 uur

Ex On the Beach-tweeling op vakantie in realityserie

Wie het tweede seizoen van Ex On the Beach Double Dutch keek, kon niet om ze heen: de Brabantse tweeling Sharon en Esmee Ipema uit Maaskantje. Eerder werd al bekend dat de excentrieke dames een eigen realityserie krijgen, maar MTV heeft nu ook bekendgemaakt wat het jongerenkanaal dan precies met de dames van plan is: MTV gaat de tweeling op vakantie sturen.

Waar de tweeling naartoe gestuurd wordt, is niet bekend en blijft ook voor hen een verrassing. Het programma waar Sharon en Esmee aan meedoen gaat Double Trouble heten. Zelf hebben ze wel een aantal voorkeuren voor vakantiebestemmingen, als ze maar niet op een camping terechtkomen. „We hopen dat we in een of ander luxe hotel zitten. All inclusive met alles erop en eraan.”

Double Trouble

🚨NEW SHOW ALERT🚨 Sharon en Esmee uit #EOTBDD gaan op vakantie, maar waar naartoe…?😏 Kijk vanaf 27 augustus elke zondag om 22u naar 'Double Trouble' op MTV! > mtv.nl/doubletrouble #MTVDoubleTrouble

Gepostet von MTV Nederland am Dienstag, 11. Juli 2017

Wildebras

De 20-jarige tweelingzussen werden de afgelopen maanden bekend vanwege hun deelname aan Ex On the Beach, waar vooral Sharon een behoorlijke wildebras bleek. Verder viel het stel op vanwege de hilarische opmerkingen en nonchalante mentaliteit.

Eerder maakten de twee dames al bekend te willen gaan vloggen, en plaatsten ze een livestream op Facebook van ‘de eerste keer lippen opspuiten’ van een doodsbange Esmee. Dat belooft wat voor de toekomst…

De eerste aflevering van Double Trouble laat nog wel even op zich wachten: het programma wordt pas aan het einde van de zomer uitgezonden, vanaf 27 augustus om 22.00 uur op MTV.

https://www.facebook.com/sharon.ipema/videos/1367508379953222/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ex On the Beach-tweeling op vakantie in realityserie
Sluiten