Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 29 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Dj stuurt premier België van podium op Tomorrowland

Velen zouden vereerd zijn met een bezoekje van de premier tijdens hun werk, maar de Schotse dj Jackmaster moest er vrijdagavond weinig van hebben tijdens Tomorrowland. Hij stuurde de Belgische premier rustig van het podium.

Van het podium gegooid

Charles Michel, zijn vicepremier Alexander De Croo en nog enkele collega’s wilden tijdens de set van de dj een paar selfies maken, terwijl ze achter op het podium stonden, maar dat werd niet gewaardeerd door Jackmaster. „Ik heb net de premier van België van mijn podium op Tomorrowland gegooid omdat hij selfies nam", zo twitterde hij niet veel later.

De organisatie van Tomorrowland wil de gebeurtenis niet grote maken dan hij is. „Er was helemaal geen sprake van een incident, daar zouden wij wel op de hoogte van zijn geweest. Ik denk dat de tweet eerder ironisch was bedoeld."

Blij op Twitter

Overigens verschenen de blije selfies wel gewoon op het Twitter-account van De Croo. „Having way too much fun", zo luidde het bijschrift. Of De Croo dat nog steeds vond toen hij van het podium werd gezet, dat is nog maar de vraag.

Tomorrowland is een van de grootste dancefestivals ter wereld en is verspreid over twee weekenden. Metro was afgelopen weekend aanwezig op het Belgische festival. Ons verslag lees je hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dj stuurt premier België van podium op Tomorrowland
Sluiten