D. van Aken
D. van Aken Entertainment 26 jul 2017 / 09:23 uur

Boze Robert verlaat Utopia en haalt uit naar Billy

Robert Donkers heeft maandag met veel bombarie het SBS6-programma Utopia verlaten. De verslaafde zou vooral kwaad zijn op bewoonster Billy. „Ze is een mislukte actrice en een vieze slang.”

Keuze

De dakloze Donkers was al enige tijd een gast in het tv-programma. Hij probeerde in Utopia af te komen van zijn cannabisverslaving. Dit deed hij vooral met de kandidaten Billy en Bas.

https://www.facebook.com/utopianl/videos/1436599836376674/

Fans van het programma melden dat op de livestream te zien was hoe Donkers in een gesprek met de bewoners heeft aangegeven meer onderdeel van het programma te willen worden. De officiële Utopianen gaven hem vervolgens de keuze: gast blijven of vertrekken.

Donkers zou toen boos het terrein van Utopia hebben verlaten. Een verslavingsdeskundige heeft nog telefonisch proberen te bemiddelen, maar dat mocht niet baten.

Billy

Op Facebook schrijft Donkers dat hij zich belemmerd voelt in zijn ontwikkeling. Hij zou clean zijn en wil niet meer als patiënt worden gezien. Zijn woede lijkt hij vooral te richten op bewoonster Billy. Die noemt hij fake.

„Talpa, bel me maar. Dan kom ik terug en zet ik de hele groep tegen haar op. Dan tief ik haar de straat op”, schrijft Donkers. De berichten op Facebook zijn inmiddels verwijderd.

Utopia scoort nog elke dag bijna een half miljoen kijkers. De realityshow is nog altijd het populairste vooravondprogramma in de geschiedenis van SBS 6.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Boze Robert verlaat Utopia en haalt uit naar Billy
Sluiten