Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Entertainment 14 jul 2017 / 08:19 uur

Beyoncé deelt eerste foto van tweeling

Het is het moment waarop fans van Beyoncé hebben gewacht: de onthulling van tweeling Sir en Rumi Carter. Een maand na de geboorte van de kinderen heeft de zangeres een foto van het stel gedeeld op Instagram.

‘Sir Carter en Rumi één maand oud’, is het bijschrift van de foto waarop een in blauw en roze gesluierde Beyoncé haar kersverse tweeling vasthoudt.

Record

De foto is een verwijzing naar de iconische zwangerschapsaankondiging op 1 februari 2017, waarop Queen B in een lingeriesetje en sluier poseerde. Deze foto werd het populairste Instagrambericht ooit, met meer dan 11 miljoen likes. Ook de nieuwe post is goed op weg naar een record, inmiddels is hij al 2,5 miljoen keer geliket.

De geboorte van de tweeling werd op 18 juni bevestigd door de vader van de zangeres, Mathew Knowles „Ze zijn er!”, scheef hij bij een foto met ballonnen en de tekst ‘Van harte gefeliciteerd, tweeling’ op Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beyoncé deelt eerste foto van tweeling
Sluiten