Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 24 jul 2017 / 13:51 uur

Actrice Ellen Page met dood bedreigd via Instagram

De Canadese actrice Ellen Page is via Instagram met de dood bedreigd. De 30-jarige filmster, vooral bekend van Juno, kreeg meerdere doodsverwensingen van één gebruiker. ‘Ik zoek Ellen op, ontvoer haar en dood haar’, was een van de teksten van de bedreiger, wiens identiteit de politie nog niet heeft achterhaald.

IP-adres

Ook liet hij weten dat hij dat alles zou delen via Instagram. Rechercheurs zijn al weken met de zaak bezig. Ze proberen een IP-adres aan de Instagramgebruiker te koppelen, voor zover bekend nog zonder succes.

Oscarnominatie

Ellen Page is behalve van Juno, een film die haar in 2008 een Oscarnominatie opleverde, bekend van succesvolle films als Inception en de laatste twee X-Men-films waarin ze de rol speelt van mutant Kitty Pryde. Page is daarnaast actief als voorvechtster van homo-rechten. Voor Vice maakt ze documentaireserie Gaycation waarin ze samen met medepresentator Ian Daniel op ontdekkingsreis gaat langs LGBT-culturen in alle windstreken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Actrice Ellen Page met dood bedreigd via Instagram
Sluiten