Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 12 jun 2017 / 07:19 uur

TV-moment: emotionele Beste Zangers van Nederland

Dat muziek emotie is, hoef je zanger Brace na gisteravond in ieder geval niet meer te vertellen. De 30-jarige heeft in zijn leven al heel wat meegemaakt en verwerkt dat in zijn liedjes.

Deze liedjes kreeg hij gister als een sloopkogel naar zich toegeworpen door zijn collega-artiesten Anita Meyer, Maan, Kenny B, Tania Kross, Tommie Christiaan en Dennie Christian. Deze zeven artiesten vormen dit jaar de beste zangers van Nederland in het gelijknamige NPO-programma.

En dat leverde heel veel tranen op. Bij zowel de optredens van Maan, Kenny B, Anita Meyer, Tania Kross en Dennie Christian rolden de tranen over de wangen van de gastheer van de avond. Alleen bij zijn twaalf jaar oude hit ‘Hartendief’, vertolkt door Tommie Christiaan, hield Brace het droog.

De liedjes die zijn collega’s voor hem zongen, betekenen dan ook veel voor Brace. Zo vertelt hij na Kenny B’s versie van ‘Harder dan ik hebben kan’ dat hij het na zijn hit ‘Hartendief’ heel zwaar heeft gehad. Brace belandde op het verkeerde pad en zat een tijdje in de gevangenis.

Daarnaast vertelde de stoere zanger met de zachte binnenkant over zijn vader, die hij op 15-jarige leeftijd verloor. Toen Anita Meyer het podium op klom op ‘Flink zijn’ te zingen, hield ook zangeres Maan het niet meer droog.

Tania Kross liet op haar beurt Anita Meyer en Brace een traantje wegpinken met haar versie van ‘Margeritha’ en ook Dennie Christian zorgde deze avond voor waterige oogjes.

Ruim één miljoen kijkers thuis vonden de emotionele aflevering prachtig om te zien.

https://twitter.com/kimberley1806/status/873648928742400000

https://twitter.com/NooijMarjolein/status/873673052650971136

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-moment: emotionele Beste Zangers van Nederland
Sluiten