Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 16 jun 2017

Jebroer met nieuw lied van Duivel naar Engeltje

Hij wist de gemoederen de laatste weken flink bezig te houden: rapper Jebroer oftewel Tim Kimman schreef het nummer Kind van de Duivel en schokte daarmee vooral gelovig Nederland. Dominees waarschuwden voor het liedje en adviseerden ouders met hun kinderen te praten over de expliciete teksten.

Volgens de dominees zouden de teksten verkeerde gedachten en verkeerd handelen promoten. Jebroer zelf trekt zich er niet zoveel van aan, en trad zelfs op met een kinderkoor vol duiveltjes. Vrijdag bracht hij een nieuwe single uit met de naam Engeltje, waarin Jebroer te zien is als jezus en hij rapt dat er geen ruimte in de hel is en hij dus maar bij de hemel aan zal kloppen.

Metro spreekt Jebroer vanmiddag, heb jij vragen voor hem? Laat het ons dan weten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jebroer met nieuw lied van Duivel naar Engeltje
Sluiten