Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 20 jun 2017 / 12:23 uur

Vuile was: Caitlyn Jenner in opspraak

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij sleaze & dirt uit showbizzland.

Donkere wolken

Slecht nieuws voor Gordon-haters: de voormalig zanger heeft een streep gezet door zijn plan om naar Zuid-Afrika te emigreren. Hij is nu van plan om de ene helft van het jaar in Nederland en het andere in Zuid-Afrika door te brengen. „Ik zit daar als het hier winter is en daar zomer en kom dan terug om de Nederlandse zomer mee te pakken. Dan is het altijd zomer in mijn leven.” Gordon-hater: „Nu is het hopen op slechte zomers."

Echte clubliefde?

Slecht nieuws ook voor Feyenoord-fans: ‘hun’ spits Nicolai Jörgensen, topscorer van de Eredivisie, is zaterdag getrouwd en noemt de dag van zijn huwelijk ‘de beste dag van zijn leven’. Dat terwijl hij een paar weken geleden kampioen werd met Feyenoord en dat even later met het uitzinnige legioen op de Coolsingel mocht vieren. Met andere woorden: clubliefde is niet meer wat het geweest is.

‘Shoot straight’

Beroemdste transgender ter wereld Caitlyn Jenner is in opspraak geraakt vanwege haar grap over de aanslag op het Republikeinse congreslid Steve Scalise. „Gelukkig was die kerel een slechte schutter”, aldus Jenner tijdens een Republikeinse conventie. Daarna maakte ze een grap over liberalen die niet in staat zijn ‘to shoot straight’, een uitdrukking die letterlijk staat voor niet kunnen schieten, maar figuurlijk ‘eerlijk handelen’ betekent. En nu ligt ze dus zelf onder vuur.

Giphy.com

Verzoekje

Justin Bieber kent de tekst van dé zomerhit van dit jaar Despacito niet, terwijl hij toch echt te horen is in de remix-versie. Het publiek tijdens een show in Stockholm vroeg laatst om Despacito maar Bieber weigerde omdat hij zei de tekst niet te kennen. Luis Fonsi, de eigenlijke zanger van het nummer, vindt dat geen schande. „Het is niet zijn moedertaal”, aldus Fonsi. Iemand in het Zweedse publiek had er duidelijk iets meer moeite mee en smeet een fles water naar Biebers hoofd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vuile was: Caitlyn Jenner in opspraak
Sluiten