Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 12 jun 2017 / 07:23 uur

De hele wereld is dit weekend Witness van Katy Perry

Katy Perry bracht afgelopen vrijdag haar album Witness uit. De promotie van haar album doet ze op een wel heel aparte manier. Sinds de release is ze namelijk al te volgen op YouTube via een livestream en deze blijft nog het hele weekend aanstaan.

Zelfs terwijl ze slaapt lopen de camera’s – vier stuks in totaal – door. Je bent dus echt hele weekend een Witness van alles dat Perry doet. „Ik ga een wedergeboorte op het internet hebben", vertelde ze in aanloop naar haar experiment toe.

Perry bevindt zich momenteel in de Verenigde Staten en dus kan je je nog tot diep in de nacht vergapen aan een dag uit het leven van de superster.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De hele wereld is dit weekend Witness van Katy Perry
Sluiten