Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 16 jun 2017 / 12:20 uur

Daar is hij dan: Ex-B-Brave Cassius in Adam zkt Eva

Fans van de voormalige Nederlandse boyband B-Brave kunnen donderdagavond hun geluk niet op: eindelijk is oud-bandlid Cassius Verbond te zien in het spraakmakende RTL 5-programma Adam zkt Eva VIPS. De zanger en danser zal dan naakt op zoek gaan naar een nieuwe vriendin.

Mooi

Na onder meer Tony/Sterretje uit de eerste reeks van Oh Oh Cherso, zwemster Inge de Bruijn en musicalster Chaira Borderslee is het nu de beurt aan zanger Cassius om de liefde te vinden in een tropisch oord. Uiteraard zonder kleren, maar daar zit Cassius niet mee. „Ik vind bloot zijn heel mooi”, zegt hij.

Bekijk hier alvast een voorproefje op Cassius in Adam zkt Eva:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Daar is hij dan: Ex-B-Brave Cassius in Adam zkt Eva
Sluiten