Metro
Metro Entertainment 30 mei 2017 / 14:07 uur

John Wijdenbosch en gezin zondag al verongelukt

Het dramatische verkeersongeval op de A6 bij Lelystad waarbij acteur John Wijdenbosch (44), zijn vrouw (36) en kind (4) zijn verongelukt, heeft vermoedelijk al zondagavond plaatsgevonden. Dat blijkt volgens de politie uit eerste onderzoek.

Maandagochtend

Een voorbijganger zag de auto maandagochtend in een sloot liggen. Hulpdiensten haalden de lichamen van de slachtoffers uit het wrak. "Het gezin bezocht zondagavond het winkelcentrum Bataviastad. Waarschijnlijk vertrokken ze diezelfde avond weer naar Amsterdam. Op de A6 raakten ze door nog onbekende reden van de weg", aldus de politie dinsdag.

Wijdenbosch (44) was vooral bekend van zijn rol in de serie en film Costa! uit 2001 van Johan Nijenhuis. Hij speelde daarin de rol van Björn. Eerder speelde de in Suriname geboren acteur in de serie Fort Alpha. Hij was ook te zien in televisieseries als Bradaz, Shouf Shouf! en de Co-assistent en onder meer in de films Pipo en de P-P-Parelridder en Foeksia de Miniheks.

Collega’s reageren op sociale media geschokt op het nieuws. ‘RIP John Wijdenbosch’, twittert acteur Mimoun Ouled Radi. Rapper Brainpower heeft Wijdenbosch onlangs nog gesproken. ‘Daaaamnnnnn stond 10 dagen terug nog uitgebreid te praten met jou en murthmossel in Paradiso!!! Rest in Power’, schrijft hij in een tweet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
John Wijdenbosch en gezin zondag al verongelukt
Sluiten