Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 10 mei 2017

Festival Decibel zet Pussy Lounge in het zonnetje

Goed nieuws voor de fans van de hardere stijlen: Decibel Outdoor, één van de grootste feesten op het gebied van de hardere dancestijlen, zet Pussy Lounge dit jaar weer in het zonnetje. Dat maakt de organisatie vandaag aan Metro bekend.

De Pussy Lounge is een van de oudste en populairste danceconcepten op het gebied van de hardere stijlen en wordt al jaren georganiseerd door b2s, de organisator van Decibel Outdoor. De organisatie is van plan om Pussy Lounge dit jaar als een van de middelpunten van het festival neer te zetten. De harde kern van Pussy Lounge-artiesten, waar onder andere Paul Elstak en Darkraver onder vallen, is sowieso aanwezig op het festival, dat op 19 augustus 2017 plaatsvindt.

De organisatie heeft ook al bekendgemaakt dat de grootste, afsluitende vuurwerkshow van het festival ook aan Pussy Lounge wordt uitbesteed. Pussy Lounge had in het verleden meerdere succesvolle evenementen met onder andere Pussy Lounge at the Park en Pussy Lounge XXL. De feesten gaan standaard uitverkocht en ook het vaste podium op Decibel Outdoor wordt ook wel als tweede mainstage van het festival gezien.

Decibel Outdoor begon ooit als kleinschalig nachtfestival, maar is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen het wereldwijde festivallandschap. Het grootste dagfestival binnen de hard dance-stijlen biedt plaats aan 70.000 bezoekers en ruim tweehonderd artiesten, die verspreid worden over vijftien stages. Eerdere werd al bekend dat onder andere Brennan Heart en Angerfist op de line-up van de Decibel mainstage staan.

Andere stages zijn onder meer The Forest: Tussen de bossen van de Beekse Bergen vind je de vier hardste stages van het festival. The Lake, langs de oever van de Beekse Bergen van Euforisch tot Raw: je vindt het allemaal in de Euphoria, Loudness en Extreme Loudness. The Road: Dit jaar wordt back2school opgedeeld in een indoor- en outdoor stage, waarbij het brede spectrum aan Early Rave en Millenium Hardcore nog beter aan bod komt. Ook zijn hier de 1992 is 4 you! en remember area te vinden. Voor de echte liefhebbers is er The Weekend waar drie dagen genoten kan worden met drie extra feesten naast het festival.

De volledige line up van het weekend wordt donderdag 11 mei bekend gemaakt. De kaartverkoop van Decibel Outdoor start op zaterdag 13 mei, via http://decibel.tickets.b2s.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Festival Decibel zet Pussy Lounge in het zonnetje
Sluiten