Metro
Metro Entertainment 6 apr 2017 / 14:35 uur

Temptation-Niels grijpt Parastoo als camera ‘uit’ is

In de tiende aflevering van Temptation Island is het tijd voor de dreamdates. Alle kandidaten mogen hun favoriete verleider meenemen voor een avondje quality time. Een voorproefje op de uitzending van donderdag maakt duidelijk dat Niels zich dit geen tweede keer laat zeggen.

Niels, die de laatste dagen als een monnik heeft geleefd om zijn eerdere scheve schaats te doen vergeten, gaat tegen alle verwachtingen in niet met Bo, maar met Parastoo op pad. In het appartement waant hij zich onbespied en dan…. dan gaat de vriend van Rosanna toch voor de bijl!

Wat vindt Rosanna van haar geliefde Niels als hij ziet wat hij heeft uitgespookt met Parastoo? Daar zullen we toch echt nog even op moeten wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Temptation-Niels grijpt Parastoo als camera ‘uit’ is
Sluiten