Alice Boothby
Alice Boothby Entertainment 12 apr 2017 / 23:43 uur

De grootste fan van Temptation Island: Michella Kox

Wie op de hoogte wil blijven van het laatste Temptation Island-‘nieuws’, is bij realityster Michella Kox aan het juiste adres. „Ik kreeg duizenden berichtjes van vrouwen die de piemel van Alex wilden zien.”

Donderdag is de ontknoping van dit onstuimige seizoen Temtation Island en zullen de stellen elkaar voor het eerst weer zien. Michella (‘ik heb een zware operatie achter de rug – ik heb m’n borsten omhoog laten gooien’) heeft die aflevering, zoals het een echte fan betaamt, al vooruitgekeken. Vanavond kijkt ze nummer 12 (volgende week donderdag op televisie, red.), de allerlaatste aflevering waar de stellen terugkijken op het bijzondere avontuur. Michella: „Wat ik na het einde van Temptation Island met mijn leven moet doen? Dat weet ik nog niet.”

Realityster

Michella is geen vreemde in de reality tv-burelen. Integendeel. Zo deed ze ooit mee aan het televisieprogramma Dames in de Dop en maakte vervolgens haar opwachting in Echte Meisjes in de Jungle, waar ze met Amanda Balk (van de Gouden Kooi, red.) op de vuist ging. Rollebollend door het hoge struikgewas trokken de dames aan elkaars haren en werden er rake klappen uitgedeeld. Nepnagels vlogen nog nét niet door de lucht.

Facebook Famous

Een opvallende ontwikkeling is die van Kox’ persoonlijke Facebookprofiel. Dat groeide de afgelopen weken uit tot een Temptation Island-roddelpagina van formaat; zo’n 100.000 Nederlanders volgen Michella’s opmerkelijke berichtgeving op de voet. Waar het onschuldig begon met het ‘teasen’ van nieuwe afleveringen, werd haar profiel een soort platform waar duizenden mannen en vrouwen (het liefst in CAPSLOCK) met elkaar in discussie gaan over het televisieprogramma. En een plek waar dirty details over de deelnemers worden verspreid. Michella: „Andermans leed, daar kan ik gewoon echt van genieten. Dit seizoen slaat alles.”

Die ‘roddels’ kreeg Michella ‘gewoon’ in haar schoot geworpen door andere Temptation Island-fans. Zo werd Michella getipt dat deelnemer Lisa vroeger in GTST speelde, Ken en Lize een setje zijn, Merijn een kind heeft en dat Rosanna en Niels ondanks alles nog bij elkaar zijn. En Sherlock Kox had, hoe kan het ook anders, de foto’s.

Eén roddel kwam de realityster duur te staan: Michella deelde pikante naaktfoto’s van verleider Alex. Facebook legde haar het zwijgen op en blokkeerde haar profiel een week lang. Een ramp voor Kox, die haar Temptation Island-berichtgeving verder doorzette op de bedrijfspagina van haar kledingzaak. Vervolgens kreeg ze duizenden berichtjes van fans met de vraag of Michella aan hen de foto’s wilde doorsturen.

„Niels (de vriend van Rosanna, die op haar beurt het bed deelde met Alex, red.) stuurde me de foto’s gewoon op Facebook. Ik wist niet wat ik zag. Ik vond het echt een afgang en heel gay hoe hij erbij lag. Natuurlijk heb ik de foto’s gelijk gedeeld. Met de naam van de bron erbij, natuurlijk. Ik ben zo’n heks die dat gewoon doet. Want het is ook laf dat Niels de foto’s lekt.”

Klappen van de zweep

Maar waarom zou je dit alles delen? Het heeft Michella naar eigen zeggen niets opgeleverd, behalve twintigduizend volgers erbij. „Ze doen het zichzelf aan door mee te doen aan het programma, het is niet mijn probleem. Waarom is het lullig als ik vervolgens hun acties deel?” Michella kent het klappen van de zweep: door haar deelname aan realityprogramma’s werden er zat lelijke dingen over haar geschreven. „Maar weet je, daar word je groot en sterk van. Dat zullen zij ook wel leren. Op een gegeven moment moet je het gewoon niet meer willen lezen.”

Eén keer besloot ze iets te verwijderen. Toen bekend werd dat deelnemer Merijn vader was van een dochtertje, werden er specifieke details over het vaderschap aan Michella gelekt. „Ik ben zelf moeder, mijn geweten begon te knagen.” Michella besloot het ‘nieuws’ na twee minuten van haar Facebookpagina te verwijderen.

Nooit, nooit!

Nu het einde van Temptation nadert, moet Michella op zoek naar alternatieven. „Ik ben van mening dat er gewoon veel meer reality op televisie moet komen. Het is hartstikke populair. Ik wacht geduldig af op iets nieuws.” En de naakte datingshow Adam zkt. Eva dan? „Dat is gewoon plat piemeltjes kijken, daar zit geen verhaal in.”

Of deze Temptation Island-fan van het eerste uur ooit zelf zou overwegen om mee te doen? „Oh, nee. Nee, nee, nee. Ik hou van mijn man en wil het graag zo houden. Overigens ben ik ook zo’n tien jaar ouder dan de deelnemers, die allemaal in de twintig zijn. Wij weten intussen wel wat een relatie inhoudt. Zij onderschatten het allemaal.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
De grootste fan van Temptation Island: Michella Kox
Sluiten