Johan van Boven
Johan van Boven Entertainment 29 mrt 2017 / 09:02 uur

‘Temptation Island gaat volledig uit de hand lopen’

Shady Mohamed deed vorig jaar nog als verleider mee aan Temptation Island, maar nu zit hij elke donderdag braaf met zijn vriendin op de bank naar de afleveringen van het nieuwe seizoen te kijken. „Melissa en ik hebben nu ongeveer zes maanden een relatie. Toen ik op stap was en uit de wc kwam, zag ik bij de vrouwentoiletten een lange rij staan. Ik zag haar staan en zei dat ze ook wel bij de mannen mocht gaan poepen. En van het een kwam het ander.”

Hij doet zijn verhaal op de voor hem kenmerkende wijze. Haags accent, veel lachsalvo’s tussendoor en om de haverklap een flinke krachtterm. Daarmee werd hij een van de bekendste verleiders van het RTL-programma Temptation Island 2016 en dook hij ook nog op in Ex on the Beach (MTV) en Oh oh, daar gaan we weer (RTL).

Als hij samen met zijn Melissa naar het huidige seizoen kijkt, verplaatst Shady zich in de stellen die meedoen. „Als ze het programma hebben overleefd, begint de echte test. Want thuis voor de buis zien ze pas echt alle beelden van elkaar. Zelf zou ik nooit meedoen als koppel. Dan ben je toch fucking dom? Als je elkaar niet vertrouwt, moet je lekker uit elkaar gaan, klaar.”

https://www.facebook.com/1844405255791401

Net als tijdens ‘zijn’ seizoen wordt er dit jaar wederom volop gespeculeerd over de echtheid van Temptation Island. Shady zweert dat er geen acteurs of scripts aan te pas komen. „Er wordt niets in scène gezet, helemaal niets. Het is de alcohol die ervoor zorgt dat er gekke dingen gebeuren. En na zes dagen beginnen de mensen met een relatie elkaar toch een beetje te vergeten. Tussen dag zes en tien is de kans het grootst dat ze vreemdgaan. Nee, de verleiders krijgen geen geldbonus als ze dat voor elkaar krijgen. De reis, het verblijf, het vreten en de drank zijn gratis. Verder komt er geen geld aan te pas.”

Gratis vakantie

Maar wat als je als verleider na een paar dagen merkt dat de prooien totaal niet in je geïnteresseerd zijn? „Dan geniet je gewoon van een gratis vakantie”, zegt Shady. „Prima toch? Wij gingen met de mannen vaak chillen in het zwembad. We moesten in de buurt van de villa blijven, want de cameraploeg moest ons in de gaten kunnen houden. We mochten niet naar het strand of de winkels. Verleiders die geen rol spelen, komen nauwelijks meer in beeld. Als we maar iets te drinken hadden, dan vonden we alles best. Al liep dat op een gegeven moment behoorlijk uit de hand en kregen we bijna geen alcohol meer.”

Als je jarig bent geweest moet je trakteren haha!

Gepostet von Shady Mohamed am Mittwoch, 8. März 2017

Als we de verleiders van het huidige seizoen onder de loep nemen, springt hij bij de naam Parastoe (onderstaande foto) bijna uit zijn vel. „Waar hebben ze haar in hemelsnaam vandaan gehaald? Ze heeft geen kont, ze heeft geen borsten en het lijkt er sterk op dat ze vroeger met een grindtegel in haar gezicht hebben geslagen! Wat een vies wijf, gadverdamme. Dan kun je nog beter tegen een kokosnoot aanrijden. Ik snap echt niet wat Niels in haar ziet.”

Foto: Stefanie Lisabeth

Van de bezette vrouwen zou hij Lisa en Rosanna proberen te verleiden als hij dit seizoen had meegedaan. Maar dan alleen op basis van hun uiterlijk. „Rosanna is niet de slimste, daar knap ik op af. En Lisa is achterbaks. Want voor de camera doet ze alsof ze braaf is, maar als ze denkt buiten het bereik van de camera’s te zijn, fluistert ze dat ze geil wordt van die Karim.”

Oog in oog

Shady denkt dan ook dat het in de laatste afleveringen volledig uit de hand gaat lopen. „Het wordt knokken”, lacht hij. „Als de stellen aan het eind weer oog in oog met elkaar komen te staan, vliegen ze elkaar in de haren.”

En de verleiders? Die zitten volgend jaar wellicht ook met hun partner op de bank naar Temptation Island 2018 te kijken.

Reageer op artikel:
‘Temptation Island gaat volledig uit de hand lopen’
Sluiten