Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 3 mrt 2017 / 16:34 uur

Roxeanne Hazes zegt ‘ja’ tegen lover Erik

Niet alleen André Hazes Jr. is met zijn kindje samen met Monique Westenberg al helemaal op het serieuze mensenpad, ook Roxeanne omhelst het ‘grote mensenleven’. De 24-jarige zangeres heeft ‘ja’ gezegd tegen een huwelijksaanzoek van haar vriend Erik Zwennes, waarmee zij sinds drie maanden een relatie heeft.

„Wanneer ja ‘voor altijd’ betekent… Iemand die mij elke dag laat groeien, lachen, leven, mij zijn beste vriendin en zijn alles noemt, krijgt van mij de meest overtuigende ‘JAAA!’”, aldus het onderschrift bij de post van Roxeanne op Instagram, waarop een foto te zien is van de ring om haar vinger.

De ware

Ook Erik heeft een post op Instagram aan het huwelijksaanzoek gewijd.

„Wanneer je zó zeker bent dat je de ware hebt gevonden, dat je altijd bij haar wil zijn en dat je de mooiste toekomst voor je ziet… dan kun je er maar beter voor op één knie gaan toch? (…en ze zei gewoon nog “JA!” ook)”, luidt het bijschrift bij een glunderende Roxeanne die via een Boomerang haar ring laat zien.

Roxeanne bevestigde in december dat ze een relatie heeft met Erik, die werkt bij platenlabel Top Notch. De twee hebben in deze korte periode al een liefdestatoeage genomen en nu staat er dus een trouwerij op de planning.

Reageer op artikel:
Roxeanne Hazes zegt ‘ja’ tegen lover Erik
Sluiten