Napraat Wie Is De Mol? Molfan vs. Molmaagd (slot)

Metro’s Constance kijkt al jaren naar het populaire tv-programma Wie is de Mol? Collega Erik kijk dit jaar voor het eerst. Elke week bespreken ze de uitzending. Vandaag: het slot.

Constance: Erik! We hadden het goed! Was je stiekem toch nog verrast?

Erik: Ik ben niet zo trots hoor Constance, ik riep vorige week bij gebrek aan kennis ook maar wat, haha.

Constance: Klopt, de hints waren ook niet overduidelijk. Maar dan Jochem, wat een mazzelaar is dat zeg. Een vriendin van mij zei nog vooraf: Jochem is of de mol of gewoon een hele rare man. Het tweede blijkt waar.

Nul Mol-acties bekeken

Erik: En Thomas een topmolletje dus. Ik geloof dat ik als Mol-maagd nul Mol-acties serieus had bekeken. Ik moet toegeven: ik vond het een leuke uitzending zaterdag.

Constance: Ik vond het allemaal een beetje langdradig. Een groot deel had ik al gezien in de uitzending van vorige week. En de mol-acties werden ook maar kort besproken. Andere jaren waren er ook molacties waar ik heel hard om moest lachen, dat was nu niet zo. Thomas was dus wel goed, maar ook wat saai.

Erik: Zie ik hier nu staan dat je Mol-fan af bent? Ik begin net warm te draaien.

Constance: Nee nee, dat zie jij helemaal verkeerd! Ik heb genoten dit seizoen, echt waar. En ik hield het niet meer van de spanning vlak voor de ontknoping. Maar nog iets anders: stel dat jij mee mag doen volgend jaar (je weet het niet hè) ben je dan liever mol of kandidaat?

Erik: Dan ben ik heel graag kandidaat. Als winnaar Sanne Wallis – De Vries die 24.000 euro echt mee naar huis mag nemen tenminste. Is dat zo? Heeft die dame gewoon even 24 mille in the pocket?

Nieuwe lippenstift

Constance: Jep. Die heeft de jackpot! Volgens mij had ze er al een nieuwe lippenstift van gekocht.

Erik: Hahaha. Nou, ik doe volgend jaar graag mee! En anders ga ik er tien maanden over slapen of ik het volgend seizoen weer op de bank kruip voor mijn verdere ontmaagding.

Constance: En ik vind het heel jammer dat het is afgelopen en ga de kandidaten missen. Want, Om maar met Sanne te spreken, ik was bíjna van ze gaan houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Napraat Wie Is De Mol? Molfan vs. Molmaagd (slot)
Sluiten