Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 17 feb 2017 / 09:55 uur

Selena Gomez bereikt eenzame hoogte op Instagram

Selena Gomez heeft 110 miljoen volgers op Instagram. De Kill Em With Kindness-zangeres vestigt hiermee een nieuw record en bedankte haar volgers via een post op – hoe kan het ook anders – Instagram.

View this post on Instagram

Thank you fam for 110. I promise I will continue to cherish my platform and speaking truth but more importantly, each and every one of you have changed my life. I'm very grateful.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

„Ik beloof dat ik jullie zal blijven koesteren en de waarheid zal spreken maar belangrijker, ieder van jullie heeft mijn leven veranderd. Ik ben jullie zeer dankbaar”, schreef Gomez. De 24-jarige zangeres is nu de meest gevolgde persoon op Instagram, berekende Forbes.

Puike promo

Gomez wist de mijlpaal te bereiken een dag nadat haar nieuwe single It Ain’t Me uitkwam, die ze samen met de Noorse dj Kygo maakte.

Top 5

Op de tweede plaats van de ranglijst met het aantal volgers op Instagram staat zangeres Taylor Swift, die 97,6 miljoen volgers heeft. En met 96,9 miljoen volgers is zangeres Ariana Grande derde. Beyoncé (94,9 miljoen) en Kim Kardashian (92,5 miljoen) completeren de top 5.

Nederlandse top

Wat Nederlanders betreft, doen Martin Garrix en Doutzen Kroes het goed. De superster-dj uit Amstelveen heeft 9,8 miljoen volgers op Instagram, terwijl het Friese topmodel het met 5 miljoen volgers moet doen. Dj’s Tiësto (4,7 miljoen volgers) en Hardwell (4 miljoen) doen het ook goed, net als voetballer Robin van Persie (4,1 miljoen).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Selena Gomez bereikt eenzame hoogte op Instagram
Sluiten