Evie Westland
Evie Westland Entertainment 24 feb 2017 / 08:41 uur

President Costa Rica nodigt Emma Stone uit

Voor een goede marketing van je land heb je helemaal geen VVV nodig. Zet gewoon de president in om een leuk verkooppraatje te houden en grote sterren te lokken, moet men in Costa Rica hebben gedacht.

City Of Stars

President Luis Guillermo Solís van Costa Rica heeft in een video actrice Emma Stone uitgenodigd om eens een bezoekje te brengen. Dat verzoek kwam niet uit de lucht vallen: in een interview vorig jaar zou Stone hebben gezegd dat ze graag eens Costa Rica wil bezoeken. En dat liet de president zich geen twee keer zeggen. In een video nodigt Solís de actrice uit, en om haar over te halen heeft hij nog iets bijzonders in petto: hij speelt het nummer City Of Stars uit de Hollywoodkraker La La Land:

Prijzen

La La Land is met veertien nominaties de grote favoriet voor de Oscars. Stone is ook genomineerd voor de Oscar voor beste actrice. Ook viel de film uitgebreid in de prijzen tijdens de Bafta-awards. Zo werd La La Land uitgeroepen tot Beste Film en won Emma Stone de award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol. „Wellicht is het hier binnenkort een goede plek om te vieren”, aldus de president.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
President Costa Rica nodigt Emma Stone uit
Sluiten