Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 8 feb 2017 / 07:46 uur

Nicky en Geneviève willen de VS veroveren

Move over Samantha en Michael, want hier zijn Geneviève en Nicky; hét nieuwe realitykoppel van RTL.

Zij was zonder twijfel de opvallendste verschijning van Oh Oh Daar gaan we weer, het vorig jaar uitgezonden vervolg op de RTL5-reaityreeks Oh Oh Cherso. Met haar extreem blonde haar, net wat te volle lippen om puur natuur te kunnen zijn en niet te vergeten die enorme boezem, kon geen kijker om Geneviève Fox heen. De zongebruinde spierbundel Nicky Zouwer vulde zijn echtgenote, met onder meer iedere dag een bij haar bikini passende andere fluorescerende zwembroek, perfect aan.

Anders

Inmiddels is Oh Oh afgelopen, maar sinds vorige week is het flamboyante koppel terug in de spotlights. RTL XL legt het leven van het duo vast in de online realityserie Nicky & Geneviève gaan het helemaal anders doen. Om erachter te komen wat er dan zoal anders moet in het toch al niet zo alledaagse leventje van de twee Zoetermeerders en hun 3-jarige zoontje, schoof Metro even bij het stel aan.

„We willen een nieuw huis, reizen maken en vooruitkomen in het leven. En haar kont, haar kont moet anders”, lacht Nicky (23) terwijl hij zijn vrouw aankijkt. „Ja, ik wil mijn billen wel iets voller”, beaamt Geneviève (24), die in het dagelijks leven de kost verdient als dj en glamourmodel. „Ik wil een klein vol bolletje. Een beetje alsof ik heel veel gesport heb, maar er eigenlijk niks voor heb hoeven doen!”

Cosmetische ingrepen

De bilvergroting zou de zoveelste cosmetische ingreep van de sympathieke blondine worden. Haar borsten zijn al twee keer onder het mes geweest en ook haar lippen hebben hun natuurlijke vorm al even geleden verloren. Een derde borstvergroting ligt in de planning. „Of ik ooit af ben? Ik weet het niet. Ik ben erg kritisch op mezelf, dus ik kan altijd wel iets vinden wat verbeterd moet worden. Zijn het niet mijn borsten of billen, dan zijn het wel weer mijn nagels ofzo.” Nicky lijkt trots op zijn vrouw. „Wat ik er van vind? Het is haar leven, dus als zij dit wil, moet ze het doen. Als zij gelukkig is, ben ik dat ook.”

Helemaal gelukkig zijn de nieuwbakken realitysterren pas als hun nu nog vierdelige internetsoap een vervolg krijgt. En het liefst op tv. Eigenlijk zoals hun Oh Oh-voorgangers Samantha (’Barbie’) en Michael dat hebben gedaan, maar daar willen de twee liever niks van weten. Nicky: „We horen heel vaak dat we de nieuwe Samantha en Michael zouden zijn, maar zoals onze serie al zegt: wij doen het helemaal anders.” Ze hebben het sowieso niet zo op voorbeelden en zijn liever authentiek. „Je moet niet naar anderen kijken, maar jezelf zijn en doen wat jou zelf gelukkig maakt.” Geneviève: „Uiteindelijk willen we Nederland veroveren en later ook Amerika. Voor nu willen we vooral op tv blijven. Want ons leven is nooit saai en er is altijd wat te beleven in huize Zouwer-Fox!”

Reageer op artikel:
Nicky en Geneviève willen de VS veroveren
Sluiten