Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 4 feb 2017 / 21:40 uur

‘Michael Jackson was bang vermoord te worden’

Michael Jackson was tijdens zijn zeer succesvolle carrière bang om vermoord te worden. Michael Jacobshagen, een vriend van The King of Pop, vertelt dat aan Bild. De Duitser heeft vijftig handgeschreven notities van Jackson aan de krant laten zien.

Het popidool schreef in korte notities over zijn gevoelens en gedachten. De briefjes deelde hij met Jacobshagen, een vertrouweling die Michael tijdens meerdere tournees begeleidde waardoor er een vriendschap ontstond.

Bang

„Michael was bang dat iemand hem zou vermoorden. Hij voelde dat hij gevolgd werd. Hij was er altijd bedacht op dat mensen uit waren op zijn geld’’, aldus de Duitser over de negatieve gevoelens van zijn overleden vriend.

Op 25 juni 2009 overleed Michael Jackson op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand. De artiest had een overdosis medicijnen genomen. Er zijn nog steeds veel vraagtekens rondom zijn dood. „Wat ik kan zeggen, is dat hij bang was voor zijn toenmalige manager. Ook zei hij me dat hij wegens gezondheidsredenen nooit in staat zou zijn zich door de vijftig geplande concerten heen te slaan’’, zegt Jacobshagen over de dood van Jackson.

Reageer op artikel:
‘Michael Jackson was bang vermoord te worden’
Sluiten